Tule klubbailemaan Katrillin tunnelmaan!

Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

huhtikuu 2018

Ronskibeat

lauantai 21.4.
3€

Ronskibeat soittaa suomipoppia, rockia, beatia ja bluesia asenteella! Laitetaan bailut pystyyn! Mukaan tunnelmaan pääsee 3 € lipun hinnalla (sis.narikka)

Lue lisää »

PAGAN´S MOON

maanantai 30.4.
3€

Mahtavat Wappubileet Katrillissa Pagan´s Moon:in johdolla! Nyt ja varrmasti menua ja meininkiä riittää! Biisejä Koivuniemestä Haloo Helsinkiin, Voutilaisesta Abbaan, ja kenties Paganiinkin 🙂 ja kaikkia mahollista siltä väliltä. Näitä bileitä ei kannata nyt jättää välliin!! Mukaan tunnelmaan pääsee 3 € lipun hinnalla (sis.narikka)

Lue lisää »
toukokuu 2018

Rockin’ Together

lauantai 5.5.

Yksi varma kevään merkki on Rockin' Together aina Vapun jälkeisenä viikonloppuna. Niinpä lauantaina 5.5. klo 20.30 rymähtää jälleen Katrillissa käyntiin musailottelu viiden bändin ja yllärivieraiden voimin. Mukana ovat ainakin Rewinders, Kassun Pojat, Penny Harley, New Oulu Big Bang ja tietysti Yellow Moon. Mökki on saletisti tuolloin täynnä, joten mikäli haluat mahtua mukaan, tule ajoissa! (Muutokset mahdollisia)

Lue lisää »

Valentin & Afrikan Tähti

perjantai 11.5.
8€

Valentin & Afrikan Tähti soittavat reipasta, jalan alle menevää tanssimusiikkia laidasta laitaan mm. rautalankaa, suomipoppia, iskelmää, rock’n rollia ym. Showtime alkaa klo 22.00 ja jatkuu klo 02 saakka! Liput 8 euroa

Lue lisää »

Lokakuun Linnut

lauantai 12.5.
3€

Lokakuun Linnut tarjoilee yleisölle Rock-asenteella hittejä meiltä ja maailmalta, kasarista tähän päivään. Tältä porukalta voi odottaa mitä vain aina Jenni Vartiaisesta Motörheadiin. Pääasia on, että kaikilla on hauskaa! Teemme keikkaa tilan ja tilaisuuden ehdoilla, akustisesti tai säröt paukkuen. Showtime 23 – Vain narikan 3€ hinnalla! Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää »

Duo Normipäivä

lauantai 19.5.
3€

Akustinen duo joka soittaa hyvällä fiiliksellä rock/heavy ralleja joita et ihan joka keikalle kuulisi mutta myös tutut rallit. Mukaan tunnelmaan pääse vain 3 € narikkamaksulla !   Duo normipäivä: Tomi Kurtti: Laulu/12 Kielinen kitara Juha-Matti Sipola: Cajon/Armottomat välispiikit

Lue lisää »

CapsLocked

lauantai 26.5.
3€

Oululainen bändi, joka soittaa pääasiassa 70-luvun musiikkia. Pääpaino ohjelmistossamme on The Beatlesin, ZZ Topin ja The Policen tuotannossa, mutta ”hyppyjä” tehdään 80-, 90- ja aina 2000-luvun musiikkiin. Bändi on perustettu v. 2013 ja kokoonpano on ollut alusta lähtien sama. Bändin jäsenillä on jokaisella pitkä historiansa. Bändin jäsenet Pekka Kotila, laulu, kitara ja huuliharppu Juha Sutela, laulu ja kitara Mika Kallio, rummut Esa Yliherva, basso Mukaan klubbailemaan vain narikan 3€ hinnalla! Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää »
+ Export Events